Verzend beleid

Verzenden jullie wereldwijd & hoeveel kost verzending?

Ja - nous verzenden wereldwijd. We bieden alle klanten gratis binnenlandse in international tracking. De verzendkosten kunnen variëren op based van de hoeveelheid en het gewicht van uw bestelling. Nous avons streven ernaar om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en het zo snel mogelijk bij je te krijgen. We willen dat uw ervaring zo soepel en eerlijk mogelijk verloopt - precies zoals wij dat willen.

Voor niet-Europese klanten * Houd er rekening mee dat het douanebeleid en de invoerrechten sterk variëren voor internationale bestellingen buiten de EU. Uw lokale douanekantoor kan u helpen met alle douanerechten die buiten onze controle vallen.

Wat zijn jullie verzend- en verwerkingstijden ?

Verzendtijden standard

Huiselijk :

Belgique : 1 - 3 jours
Pays-Bas : 2 - 5 jours


Internationale:

Verenigd Koninkrijk: 7 - 15 jours

Canada : 7 - 15 jours

Australie : 7 - 15 jours

Europe : 9 - 21 jours

Latijns-Amerika: 10 - 25 jours

Overige landen: 14 - 30 jours

Verwerkingstijd

Het duurt 1-2 werkdagen om bestellingen te verwerken na het plaatsen van de bestelling voordat ze worden verzonden. We verzenden niet in het week-end.


Waar kan ik mijn trackingnummer vinden ?

Wanneer uw artikelen worden verzonden, ontvangt u een automatische melding van het system via e-mail met een trackingnummer.

Als u er geen heeft ontvangen of als het trackingnummer niet werkt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Neem contact met ons open en we losen het op!

Als je meer gedetailleerde informatie nodig hebt, stuur ons dan een e-mail op sales@barberium.be en we helpen je verder.

Onverwachte vertragingen

In sommige gevallen kan de levering langer duren dan de hierboven vermelde standaard verzendtijden. Externe factoren kunnen vertragingen bij de verzending veroorzaken, zoals douane internationaleafhandeling en vakanties waar we geen controle over hebben. Neem contact met ons op als uw pakket er te lang over doet om aan te komen en we zullen met u samenwerken om elke situatie op te lossen.