Verzend beleid

Verzenden jullie wereldwijd & hoeveel kost verzending?

Ja - we verzenden wereldwijd. We bieden alle klanten gratis binnenlandse en internationale tracking. De verzendkosten kunnen variëren op basis van de hoeveelheid en het gewicht van uw bestelling. We streven ernaar om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en het zo snel mogelijk bij je te krijgen. We willen dat uw ervaring zo soepel en eerlijk mogelijk verloopt - precies zoals wij dat willen.

Voor niet-Europese klanten * Houd er rekening mee dat het douanebeleid en de invoerrechten sterk variëren voor internationale bestellingen buiten de EU. Uw lokale douanekantoor kan u helpen met alle douanerechten die buiten onze controle vallen.

Wat zijn jullie verzend- en verwerkingstijden?

Standaard verzendtijden

Huiselijk:

België : 1 - 3 dagen
Nederland : 2 - 5 dagen


Internationale:

Verenigd Koninkrijk: 7 - 15 dagen

Canada: 7 - 15 dagen

Australië: 7 - 15 dagen

Europa: 9 - 21 dagen

Latijns-Amerika: 10 - 25 dagen

Overige landen: 14 - 30 dagen

Verwerkingstijd

Het duurt 1-2 werkdagen om bestellingen te verwerken na het plaatsen van de bestelling voordat ze worden verzonden. We verzenden niet in het weekend.


Waar kan ik mijn trackingnummer vinden?

Wanneer uw artikelen worden verzonden, ontvangt u een automatische melding van het systeem via e-mail met een trackingnummer.

Als u er geen heeft ontvangen of als het trackingnummer niet werkt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Neem contact met ons op en we lossen het op!

Als je meer gedetailleerde informatie nodig hebt, stuur ons dan een e-mail op sales@barberium.be en we helpen je verder.

Onverwachte vertragingen

In sommige gevallen kan de levering langer duren dan de hierboven vermelde standaard verzendtijden. Externe factoren kunnen vertragingen bij de verzending veroorzaken, zoals internationale douaneafhandeling en vakanties waar we geen controle over hebben. Neem contact met ons op als uw pakket er te lang over doet om aan te komen en we zullen met u samenwerken om elke situatie op te lossen.