Welkom bij Barberium!

Ontgrendel het volledige potentieel van uw aankoop.

Bij Barberium zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige producten en een naadloze gebruikerservaring. Lees verder om te ontdekken hoe u het maximale uit uw aankoop kunt halen.

Hanger

Haal het maximale uit uw autoparfums

Stap in een wereld van heerlijke geuren met onze innovatieve autoparfums. Volg deze eenvoudige stappen voor een maximale geurbeleving.

⭐️ Eenvoudige Installatie: Draai de dop los en verwijder de stop om uw avontuur te beginnen. Plaats vervolgens uw fles gedurende 10-15 seconden ondersteboven, waardoor de vloeistof zich kan verspreiden in het houten deksel en de geur vrijkomt. Zorg ervoor dat het deksel goed vastzit om lekken en morsen te voorkomen maar draai deze niet te vast.

⭐️ Hoe het werkt: Het houten deksel zet uit wanneer deze doordrenkt wordt met de vloeistof uit de glazen fles. Hierdoor wordt een subtiel en aangenaam aroma verspreid tijdens uw rit. Hangt de autoparfum er al een tijdje en ervaart u de geur minder? schud dan even met het flesje zodat de houten deksel terug verzadigd is. (kies voor de black edition autoparfums wanneer u een krachtigere aanwezigheid wenst van de autoparfum )

🚨 Opmerking: Wanneer u de hanger ophangt, let er dan op dat deze uw voorruit niet aanraakt om schade te voorkomen tijdens een noodrem. Knoop de touwen iets korter indien nodig tot er geen contact meer is.

Koop nu en geniet van elke rit!

Ventilatiehouder

Haal het maximale uit uw autoparfums

⭐️ Eenvoudige Installatie: Draai de deksel los en verwijder de stop om uw avontuur te beginnen. Plaats de ijzeren clip rond de nek van de fles, met de hoek naar beneden. Draai de deksel niet te hard vast en sluit af met de stokjes door de gaten van de houten deksel te steken.

⭐️ Hoe het werkt: Onze ventilatiehouders zijn ontworpen om de warmte van de zon en uw auto te benutten. De houten stokjes en deksel zetten uit door de warmte en wanneer ze in contact komen met de vloeistof. hierdoor resulteert dit in een actievere verspreiding van de geur.

🚨 Opmerking: Zorg er voor dat de autoparfum niet in aanraking komt met uw wagen en er een veilige afstand is tussen de vochtige delen van de autoparfum en uw interieur.  om eventuele schade aan oppervlakken als gevolg daarvan te voorkomen.

Spuitfles

Haal het maximale uit uw autoparfums

⭐️ Verwen uw zintuigen met onze hoog geconcentreerde spuitflessen van 10 ml, ontworpen voor een heerlijke geurervaring in uw auto. Ontdek waarom onze spuitflessen de perfecte keuze zijn voor een verfrissende rit:

✅ Intensieve geurverspreiding: Slechts 1 of 2 sprays zijn meestal voldoende om uw auto te vullen met een verleidelijke geur. Laat uzelf onderdompelen in een oase terwijl u rijdt.

✅ Speciaal ontworpen voor stoffen delen: 🚨 Let op: spuit alleen op stoffen delen van uw auto om vlekken te voorkomen. Onze sterk geconcentreerde formule is niet geschikt voor leer en kan vlekken achterlaten die moeilijk te verwijderen zijn.

✅ Perfect voor vloermatten en stoffige delen: Onze spuitflessen zijn speciaal ontworpen om te worden gebruikt op vloermatten en andere stoffige delen van uw auto. De ventilatie van uw auto verspreidt de geur vervolgens moeiteloos door de hele auto, waardoor u kunt genieten van een aangename sfeer tijdens uw rit.

📦 Bestel vandaag nog en geniet van een heerlijke rit!

Waxmelts

Volg deze eenvoudige stappen om optimaal van je geurkaarsen te genieten

🤔 Kies je favoriete geur: Blader door onze selectie van hoogwaardige geuren en kies degene die het beste bij jouw stemming en omgeving past.

🤗 Bereid je waxmelter voor: Zorg ervoor dat je waxmelter schoon en droog is voordat je begint. Verwijder eventuele restanten van eerdere wax melts voor een optimale geurverspreiding.

⚒️ Breek de snap bar: Elk blokje van de snap bar is ontworpen om eenvoudig te breken. Breek voorzichtig een of meerdere blokjes af, afhankelijk van de gewenste intensiteit van de geur.

Plaats de wax: Plaats de gebroken blokjes in het bakje van je waxmelter. Zorg ervoor dat je de aanbevolen hoeveelheid niet overschrijdt om overmatige geurverspreiding te voorkomen.

🔥 Ontsteken van de waxmelter: Steek het waxmelter aan en geniet van de langdurige, heerlijke geur die geleidelijk door je ruimte verspreidt.

🚨 Veiligheidswaarschuwing: Laat de waxmelter nooit onbeheerd achter en zorg ervoor dat deze buiten het bereik van kinderen en huisdieren blijft. Zorg ervoor dat de waxmelter op een vlakke, hittebestendige ondergrond staat.

😍 Geniet van de geur: Ontspan en geniet van de betoverende geur die je ruimte vult. Pas indien nodig de intensiteit van de geur aan door meer of minder blokjes toe te voegen.

Met deze eenvoudige stappen kun je moeiteloos genieten van de heerlijke geuren van onze snap bars. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen en we hopen dat je keer op keer wordt betoverd door de magie van onze geurkaarsen.

Ijzeren ventilatiehouder

Volg deze eenvoudige stappen om optimaal van je ijzeren ventilatiehouder te genieten:

🤔 Kies je geur: Selecteer de gewenste geur die het beste past bij jouw smaak en voorkeur. Je kunt kiezen tussen de houder met geurstokjes of alleen de hervulling geurstokjes voor toekomstig gebruik.

🤗 Voorbereiding van de houder: Verwijder de ijzeren houder uit de verpakking en haal de binnenste frame langs de zijkant eruit.

Plaatsing van de geurstokjes: Plaats de geurstokjes in de frame en schuif deze terug in de houder. Zorg ervoor dat de geurstokjes stevig zijn geplaatst voor een optimale geurverspreiding.

Bevestiging in de auto: Steek de houder in het ventilatierooster van je auto. De houder zal warme lucht opnemen vanuit de ventilatie, waardoor de geur gelijkmatig door de auto wordt verspreid. Richt de roosters richting jou indien je een intensere geurbeleving wilt.

💪 Optimale prestatie: Let erop dat koude lucht kan zorgen voor snellere uitdroging van de geurstokjes en daardoor de geurintensiteit kan verminderen. Verhoog indien nodig de warmte en/of ventilatiesnelheid voor een intensere geurervaring.

🧐 Onderhoud van de houder: Hoewel de houder jarenlang meegaat, is het aan te raden om de binnenste frame regelmatig te reinigen. Week de frame in heet water en was grondig om eventuele restanten van vorige geuren te verwijderen voordat je een nieuwe geur plaatst.

Met deze eenvoudige stappen kun je moeiteloos genieten van de heerlijke geuren in je auto, dankzij onze ijzeren ventilatiehouders.